Dolgu Topuk Terlik

By | 17 Kasım 2014

dolgu-topuk-terlikYaz kış bütün mevsimlerin ve her yaş grubunun vazgeçilmez ayakkabı çeşidi olan terlikler son dönemlerde yeni ürettiği modellerle çıtasını bir üst seviyeye taşımayı başarmıştır. En son üretilen terlik modellerinden biride dolgu topuk terlik modelleridir.

Dolgu topuk terlik modelleri görüntü olarak çok çok şık ve estetik bir görünüme sahiptir ve bu özelliği ile güzel giyinmeyi kendine tarz edinmiş zevkli bayanlar tarafından tam not almıştır. Estetik olmasının dışında dolgu topuk terlik modelleri ayrıca çok rahat kullanışlıdır. Taban kısmının tamamen dolgu olması ve bu sayede ayak tabanını tamamen desteklemesi ile yürürken ayakların rahat etmesini sağlamaktadır Dolgu topuk terlikler. Özellikle yüksek topuk kullanmak isteyen ama rahatsız olduğu için kullanamayan bayanlar için Dolgu topuk terlik modelleri tam bir can kurtaran görevi görmüştür. Çünkü dolgu topuk terlik modelleri ne kadar yüksek olursa olsun dolgulu tabanı sayesinde düz tabanlı terlik modelleri gibi hissedilerek rahat kullanılmaktadır.dolgu-topuk-terlik-

Dolgu topuk terlikler her mekan ve zaman dilimine uygun olarak çok fazla çeşit ve bayanları tatmin edecek kadar çok modelde üretilmektedir. İster günlük yaşantınız için spor bir dolgu topuk terlik, isterseniz özel ve anlamlı bir gününüz içi ağır abiye altı bir dolgu topuk terlik arayın bu kadar çok çeşit arasında aradığınız bulmanız hiçte zor değildir.

Dolgu topuk terlikler üretim olarak deri, süet, eva, keten ve rugan üst malzemenin alt dolgu topukla birleştirilmesiyle üretilmektedir. Hem yazlık hemde kışlık modellerde Dolgu topuk terlik bulabilirsiniz. Yaz ayları için en son parmak arası Dolgu topuk terlik modeli tasarlanmış ve kullanıcıların beğenisini kazamıştır.