Cübbelinin Kitapları

By | 26 Mart 2015

cübbelinin-kitapları-Hem yazar hem de hoca olan cübbeli Ahmet hoca gün geçmiyor ki bir kitap daha yazmasın. Cübbeli Ahmet hoca hem çağın gereklerini hem de geçmiş dönemlerden alimlerin tecrübelerini anlatan önemli kitaplar hazırlamaktadır. Cübbelinin kitapları çağın sorunlarını ehli sünnete göre nasıl çözüleceğini açık delillerle anlatan her müslümanın okuması gereken kitaplardandır.

cübbelinin-kitaplarıNisan ayının girmesi ile birlikte kutlu doğum haftası yaklaşmaktadır. Cübbelinin kitapları arasında kutlu doğum haftasında okuna bilecek en güzel ve bu haftanın enlamına en uygun kitaplarda bulunmaktadır. Cübbelinin kitapları arasında ”Beşairu’l Hayrat – Hayırlı Salavatlar” kitabı kutlu doğum haftasında okunabilecek önemli bir kitaptır. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (sav) efendimize salavat çekmenin önemini her müslüman az çok bilir. Beşairu’l Hayrat – Hayırlı Salavatlar kitabında herkes tarafından bilinmeyen ama okunduğunda çekildiğinde ecri ve sevabı çok olan en hayırlı salavatlar yer almaktadır. Özellikle de salavat çekmenin öneminin arttığı ve bol bol salavat çekilmesinin gerektiği Kutlu doğum haftasında Cübbelinin Kitapları arasından Beşairu’l Hayrat – Hayırlı Salavatlar kitabının okunması tavsiye edilmektedir.

Cübbelinin Kitaplarının tamamı ve Beşairu’l Hayrat – Hayırlı Salavatlar kitabını da www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilirsiniz. Uygun fiyat ve hemen teslim ayrıcalığı Cübbelinin Kitaplarını temin edebilirsiniz.