Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık

By | 19 Mart 2015

cübbeli-ahmet-hoca-yayıncılıkCübbeli Ahmet hoca son zamanların en çok dinlenilen hocalarından biridir. Özellikle Cübbeli Ahmet hoca yayıncılık kanalları olan Lalegül Fm ve Lalegül  tv yayınlarına sık sık çıkıp vaazlarda bulunması sayesinde tabiri caiz ise popüler bir hoca haline gelmiştir.

Cübbeli Ahmet hoca yayıncılık esaslarına yeni bir soluk farklı bir bakış açısı getirmiş beynimize yerleşmiş sert, ciddi hoca kalıbından sıyrılmış güler yüzlü hoş sohbet, esprili ve neşeli kısacası sempatik bir hoca olarak tanınmıştır.

cübbeli-ahmet-hoca-yayıncılık-Bu vasıfları sayesinde Cübbeli Ahmet hoca yayıncılık yaptığı her programında Türkiye genelinde izlenme ve dinlenme rekorları kırmaktadır.

Cübbeli Ahmet hoca yayıncılık olarak Lalegül ismi altında neşriyat, tv, fm gibi kanallarla sevenlerine ulaşmaktadır.

Ayrıca bunun dışında Cübbeli Ahmet hoca yayıncılıktan hoca efendimizin hazırladığı bir çok faydalı eserler, kitaplar müslümanların hizmetine sunulmuştur.

Cübbeli Ahmet hoca yayıncılık sadece kitaplarla hizmette kalmamış, çörek otu yağı, hurma , zemzem, nalı şerif, gibi bir çok ürünleri de müslüman din kardeşlerine ulaştırmayı görev bilmiştir.

Cübbeli Ahmet hoca yayıncılık tarafından satışa sunulan saydığımız tüm bu ürünleri gerek Lalegül neşriyattan gerekse www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden inceleyebilir, istediklerinizi hemen sipariş verip 1 gün gibi kısa bir sürede elinize geçmesini sağlaya bilirsiniz.