Ceyo Ayakkabı

By | 6 Kasım 2014

Ayakkabı belki de insanın en önemli giysisidir. Çünkü ayak sağlığı beden sağlığı açısından çok önemlidir. Ayaklarımız sağlıklı olmazsa bir çok işi yapamaz bir çok yere gidemeyiz. Ayak sağlığıda doğru ayakkabıdan geçmektedir. Doğru ayakkabının tanımı kısaca ayağın rahat ettiği ayakkabıdır denilebilir.

ceyo-ayakkabı-Doğru ayakkabı seçimi ortapedik ve kaliteli ayakkabılardan geçmektedir. Ortapedik ayakkabı denilince akla sektörde öncü ve lider bir marka olan ceyo ayakkabı gelmektedir.

Ceyo ayakkabı 1964 yılından beri ayak sağlığı ve rahatlığı için her geçen sezonda kendini geliştiren ve yenileyen lider bir kuruluştur. Kurulduğu yıldan bugüne kadar kalite standartlarını en yüksek seviyede tutan ceyo ayakkabı için ayak rahatlığı ve sağlığı ön planda gelmektedir.

ceyo-ayakkabıBu doğrultuda ürettiği ayakkabıların rahatlığı kadar estetikliğine de önem veren ceyo ayakkabı özel tasarımcılarıyla her sezon farklı ve tarz ayakkabı modelleri ile yeni kreasyonlar üretmektedir. Yeni sezon ayakkabı modelleri zevkli ve şık bayanlar tarafından her zaman beğenilerek kullanılmaktadır.

Ceyo ayakkabı modellerini 3 ana kategoride üretmektedir ; terlik, sandalet ve ayakkabı… Bu modellerin hepsi için ayrı ayrı tarz ve dizaynlarla farklı ve yeni modelleri belirlediği hedef kitlelerine üreten ve her zaman güzel sonuçlar alan ceyo ayakkabı tarzı ve kalitesi ile sektörde belli bir yeri olan bir markadır.

Ceyo ayakkabı 25 ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra yut dışında ki 17 mağazası ve 200 den fazla satış noktası ile uluslar arası tanınan ve tercih edilen bir ayakkabı markasıdır.ceyo ayakkabı modelleri