Cemiyet İçin Yasin Kitabı

By | 28 Kasım 2013

Ülkemizde toplumumuz hediyeleşme konusunda çok hassas davranmaktadır.Gerek üzüntülerinde gerekse sevinçlerinde kendilerini yalnız bırakmayan sevdiklerine , dostlarına ikramda bulunmak toplumumuzun en önemli değerlerinden biridir.

Hadiste; Kuran’ın Kalbi olarak belirtilen Yasin-i Şerif’te en çok tercih edilen cemiyet hediyeliklerinden biridir.

Yasin cüzlerinin Yasin Kitabıgünümüzde  bol çeşit olması, Yasin’in bilgisayar yazısıyla ve renkli tecvitli hattıyla kolay okunuyor olması, Yasin kitaplarının içinde bulunan diğer sure ve duaları kolay bulmak için  fihristlerin eklenmesi, cep  boy Yasin, çanta boy Yasin, orta boy Yasin ve rahle boy Yasin gibi  her ebatta Yasin‘in bulunması cemiyetlerde Yasin kitabının tercih edilme sebepler i arasında sayılabilir.

Ayrıca yeni özel tasarım kapak ciltli Yasin’leri de özellikle vefat eden  sevdiklerinizin hayrına dağıtabilirsiniz.

Yeni doğan bebeğimizin ömrünün  uzun ve sağlıklı olması , yeni evli çiftlerin evlerinin huzurlu ve hayırlı olması yada her hangi bir dileğiniz gerçekleştiği için Allah’a şükür etmek  için dua niteliğinde  yapacağınız cemiyetlerde de Yasin kitabı çok tercih edilmektedir.

”Hediyeleşin, çünkü hediye, dostluğu arttırır, kini, düşmanlığı giderir.” Hadisinde de belirtildiği gibi sünnet olan hediyeleşmenin önemi çok büyüktür. Tüm sevdiklerinize ve müslüman kardeşlerinize gönül rahatlığıyla paylaşabileceğiniz Yasin Kitapları ihvan.com da hizmetinize  sunulmuştur.