Bebek Süsleri

By | 22 Aralık 2014

bebek-süsleri-Bebek süsleri bebeklerimizin ilk özel günlerinde yapılan cemiyet ve partilerde kullanılan malzemelerdir. Bebek süsleri çeşitleri ve modelleri çok fazladır. Yapılacak olan cemiyet yada partiye en uygun bebek süsleri seçilerek kullanılmalıdır. Bu konuda bazı örnekler verilerek konuyu daha ayrıntılı açıklayabiliriz.

Eğer bebeğiniz için yeni doğan lohusa mevlüt cemiyeti yapıyorsanız bebek süslerinden şunları kullanabilirsiniz.

Bebek odasını süslemekle işe başlanabilir. Bu yüzden ilk önce bebek odasının kapısına bebeğinizin cinsiyetine uygun renkte ve modelde ”hoşgeldin bebek” yazılı kapı süsü asabilirsiniz.

bebek-süsleriBebeğinizin karyolasını yada beşiğini yine cinsiyetine göre renkte tüllerle, kurdelalarla ve kuş tüylü kumaşlarla arzunuza göre süslüyebilirsiniz. Bebek süslerinden maşallahıda beşiğin yada odanın uygun bir yerine asmayı unutmayınız. Ayrıca balonlarla süsleyerek odaya hoş bir hava katabilirsiniz.

Bebek lohusa mevlütünde yine bebek süsleriyle süslenmiş mevlüt şekerleri ve bebeğinizin bu güzel gününden sevdiklerine hatıra kalacak ufak tefek heddiyeler dağıtabilirsiniz. Bu hediyeler magnet, çerçeve, havlu vb.. ürünler olabilir.

Bebeğinizin 1. yaş günü partisi için hazırlık yapıyorsanız yine bebek süslerinden şu şekilde yararlanabilirsiniz.

Evinizin kapısına çocuğunuzun ismiyle birlikte ”1 yaş partime hoş geldiniz” yazılı bir kapı süsü asabilirsiniz. Evin salonunu ve bebek odanızı balonlarla ve bebeğinizin resimleri olan pankartlarla süsleyebilirsiniz. Yine gelen davetlerinize bebek süsleriyle hazırlanmış ufak tefek hediyeler dağıtabilirsiniz.

Bebek süsleri ile hazırlanmış hediyelik modelleri ihvan.com.tr sitesinden kolaylıkla temin edebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.