Bebek Şekerleri

By | 5 Ocak 2015

bebek-şekerleriBebek şekeri ikramı yeni doğmuş bebekleri ziyaret için gelen misafirlere ikram edilen güzel bir gelenektir. Bebek şekeri yeni doğum hastane ziyaretlerinde, bebek mevlüt cemiyetlerinde, bebek doğum günü partilerinde ve  diş buğdayı partilerindeikram edilmektedir.

Bebek şekeri iki kısımdan oluşmaktadır. Birinci kısım şeker kısmıdır. İkinci kısım ise süs kısmıdır.

Bebek şekerinin şeker kısmına eskiden sadece badem şekeri konulurdur. Şimdilerde ise badem şekerinin yanı sıra lokum, çukulata, renkli şekerler de konulmaktadır.

Bebek şekerinin ikinci kısım olan süs kısmı ise oldukça teferruatlıdır. Bebek şekeri süslemesi kişilerin tercihlerine göre çok çeşitlilik gösterir. Tabi bebeğin cinsiyetine göre de farklılıklar bulunmaktadır.bebek-şekerleri-

Bebek şekerimodellerinde en çok magnetler tercih edilmektedir. Bunun dışında resim çerşeveleri, bebek figürleri nazar boncukları, küçük mis şişeleri, hediye kutuları, nazar boncukları, küçük şemsiyeler, emzik biberon figürlü renkli sabunlar vb… bebek şekeri modelleride beğenilerek kullanılmaktadırlar.

Bebk şekerleri sizden ve bebeğinizden yakınlarınıza sevdiklerinize hatıra hoş bir anı olarak kalıcak sıcacık sevimli bir hediyedir.

En güzel bebek şekeri modellerini en uygun fiyata ihvan.com.tr online alış veriş mağazamızda bulabilirsiniz. Ayrıca mağazamızda kişiye özel tasarım bebek şekeri modelleride yapılmaktadır. Bebek şekerinizin üstüne istediğiniz notun yazıldığı etiket yapıştırma hizmetide ihven.com.tr ayrıcalığı ile siz değerli müşterilerimizin sunulmaktadır.