Bebek Şekeri

By | 18 Ocak 2015

bebek-şekeri-Bebek şekeri bebekleriniz için yapacağınız cemiyetlerde dağıtabileceğiniz en güzel hediyelerden biridir. Bebek şekeri dağıtımı yüzyıllardır toplumumuzun en güzel adet ve geleneklerindendir. Bebek şekeri başta doğum mevlüdü olmak üzere, sünnet mevlüdünde, kızların altı ay bebek kınasında, diş buğdayı partilerinde ve tüm doğum günü partilerinde dağıtılmaktadır.

Bir çok Bebek şekeri üreten imalatçılar olduğu gibi el işine becerikli ev hanımlarıda kendi imkanlarıyla Bebek şekeri modellerini yapmaktadırlar. Bebek şekerine talep çok olduğu için talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda farklı farklı yeni modellerde Bebek şekeri modelleri tasarlanarak üretilmiştir.

Bebek şekeri fiyatlarıda istenilen şekerin modeline ve bu Bebek şekerinde kullanılan aksesuarların maliyetine göre değişir. Piyasada her bütçeye uygun Bebek şekeri modeli bulmak mümkündür. Online alış verişin güvenilir adresi www.ihvan.com.tr sitesinde de Bebek şekeri modellerini temin edebilirsiniz. İhvan.com.tr alış veriş mağazasından tercih edeceğiniz Bebek şekeri modellerini uygun fiyata ve kapıda ödeme kolaylığı ile sipariş verebilirsiniz. İhvan.com.tr mağazasında bulunan Bebek şekeri modellerinin bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz;