Bebek Mevlüdü Hediyelikleri

By | 29 Ocak 2015

bebek-mevlüdü-hediyelikleriBebek Mevlüdü Hediyelikleri bu güzel günümüze teşif eden misafirlerimizin bu mutluluğumuzu bizimle paylaşmasına teşekkür etmek manası ile dağıtılmaktadır.

Bebek Mevlüdünün en önemli ve vazgeçilmez Bebek Mevlüdü Hediyelikleri öncelikli olarak lohusa şerbeti ve bebek mevlüt şekeridir. Lohusa şerbeti tamamen toplumumuza has özel ve güzel bir gelenektir. Lohusa şerbetinin tarifi çok kolay olmasına karşın kendisi çok lezzetli bir içecektir. Lohusa şerbeti; kızamık şekeri, toz şeker, su, çubuk tarçın, muskat ve karanfilin gerekli ölçülerde karıştırılması ile hazırlanmaktadır. Gelen misafirlere özel süslenmiş lohusa bardakları ile ikram edilir.

bebek-mevlüdü-hediyelikleri-Diğer Bebek Mevlüdü Hediyeliklerinden biride bebek mevlüt şekeridir. En vazgeçilmez modası geçmeyen bebek mevlüt şekeri badem şekeridir. Bunun yanısıra kuş lokumları, güllü lokumlar, drajeler ve çukulatalarda bebek mevlüt şekeri olarak dağıtılmaktadır. Bebek mevlüt şekeri lohusa şerbeti gibi özel olarak süslenir. Özellikle bebeğin cinsiyetine göre pembe veya mavi renkli ambalajlarla, tüllerle, kurdelelerle, etiketlerle süslenerek hazırlanan bebek mevlüt şekerleri hem görsel olarak hemde tad olarak misafirlerin beğenisine sunulur.

Bebek Mevlüdü Hediyelikleri bunun dışında çerçeve, magnet, havlu, yemeni, kutu gibi çeşitlerle misafirlere dağıtılır.

Bebek Mevlüdü Hediyeliklerini uygun fiyat ve çok çeşit farkı ile www.ihvan.com.tr online alı veriş mağazasında bulabilirsiniz.