Bebek Çikolataları

By | 10 Şubat 2015

bebek-çikolataları-Bebek Çikolataları yeni doğan bebeklerin bebek mevlüt cemiyetlerinde ve doğumlarında geçmiş olsuna gelen misafirlerine ikram etmek için dağıtılan ikramlıklardandır.

Bebek Çikolataları özel olarak tasarlanmaktadır. Yeni doğan bebeğin ailesi istedikleri şekilde ki Bebek Çikolatalarını pastanelere yada çikolata hazırlattıkları dükkanlara sipariş verirler.

Bebek Çikolataları özel tasarımların yanında klasik hazır olarak satılan modelleride bulunmaktadır. Aileler istedikleri tarzda ki Bebek Çikolatalarından satın alırlar. İki gruptaki Bebek Çikolatalarından özel tasarım olamlar biraz daha maliyetli Bebek Çikolatalarındandır. Aileler bütçelerinin sınırları dahilinde özel istedikleri şekilde ve ebatta Bebek Çikolataları hazırlatabilirler.

bebek-çikolatalarıBebek Çikolatalarında emzik, biberon, bebek aya izi, bebek resmi gibi figürler kullanılmaktadır. Ayrıca bu figürler dışında Bebek Çikolatalarına yeni doğan bebeğin ismide basıla bilmektedir. İsim baskılı Bebek Çikolataları hem şık hem de misafirlere farklı bir ikramlık olarak dağıtılmaktadır.

Bebek Çikolatalarının ambalajlarıda farklı farklı hazırlanmaktadır. Kimi Bebek Çikolataları ambalajları renkli, çiçek yada bebek desenli alüminyum folyo tarzı ambalajlarla hazırlanırken kimi Bebek Çikolataları bebeğin cinsiyetine göre tüllerle sarıp sarmalanmış olarak hazırlanmışlardır. Bazı Bebek Çikolataları ise bitter çukulata tarzı hiç ambalajlanmadan şık bir şekerlik ile direk olarak ikram edilmektedir.

Bebek Çikolatalarının içeriğide ambalajı kadar önemlidir. Genellikle Bebek Çikolatalarında sütlü çikolata, bitter çikolata, fındık kırıklı çikolata, Antep fıstıklı çikolata, beyaz çikolata vb.. çikolata çeşitleri tercih edilmektedir.

Bebek Çikolataları ve bebek mevlüt hediyeliklerinin tümünü www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilirsiniz.