Bayan Umre Kıyafetleri 2015

By | 6 Mart 2015

bayan-umre-kıyafetleri-2015-Umre yolculuğu tamamen dini bir yolculuk olup ibadet etmek amaçlı yapılmaktadır. Umre yolculuğu kutsal yerler olan Mekke ve Medine şehirlerini ziyaret edip Kabe’yi ziyaret etmekle gerçekleşmektedir.

Umre ziyareti için bazı hazırlıklar yapılmalıdır. Umre yapılan yerlerin iklimi ile yaşanılan ülkenin iklimi aynı değildir. Bu kutsal yerler çok sıcak olan çöl iklimine sahiptir. Bu yüzden umre yolculuk hazırlıklarında umre’de giyilecek kıyafetlerin hazırlığı çok önemlidir.

Bayan Umre Kıyafetleri 2015 yılı modelleri tamamen iklim şartları düşünülerek hazırlanmış modellerden oluşmaktadır. Bayan Umre Kıyafetleri 2015 modelleri hazırlanırken özellikle çöl iklimine uygun kumaşlardan kıyafetler dikilmiştir. Bu özellikte ki kumaşlar genellikle medine ipeği kumaşlar, pamuklu keten kumaşlar ve krep kumaşlardır.

Pamuklu keten kumaşlar hava akımını sağlar, vücudun hava almasını bayan-umre-kıyafetleri-2015kolaylaştırır bu yüzden terlemeyi azaltır ve daha rahat ibadet yapılmasını sağlar. pamukşu ketenden dikilen Bayan Umre Kıyafetleri 2015 senesi için alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşmaktadır. Alt pantolon yarım şalvar tipinde bol kesim rahat bir giysidir. Üst kısım ise genellikle önden düğmeli tunik şeklinde yine vücut hatlarını belli etmeyecek derecede bol kesimdir.

Medine ipeği ve krep kumaşlar Bayan Umre Kıyafetleri 2015 yılı için ferace modellerinde kullanılmışlardır. yakmaz terletmez ve burumaz özellikteki bu kumaşlardan dikilen ferace modelleri çok rahat kullanışlıdırlar.

Bayan Umre Kıyafetleri 2015 yılı modellerini www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından inceleyebilir, beğendiğiniz Bayan Umre Kıyafetleri 2015 modelini uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.