Bayan Gümüş Yüzükler

By | 3 Kasım 2014

Yüzük belki de insanlık tarihinin ilk aksesuarlarından biridir. Bay ve bayanların severek ve beğenerek kullandıkları yüzük modelleri en çok tercih edilen aksesuarlar sırasında da birinci sırada yer almaktadır.

bayan-gümüş-yüzükler-Yüzük modelleri gerek yapıldığı maden gerekse modeller açısından bir çok çeşitde üretilmektedir. Bayanlar tarafından en çok beğenilen yüzük modelleri hiç şüphesiz altın madeninden üretilen yüzük modelleridir. Altından sonra ikinci sırada da gümüş yüzük modelleri gelmektedir.

Altın yüzükler her ne kadara bayanlar tarafından beğenilse de altın yüzük fiyatlarının yüksekliği ve bütçeleri zorlaması sebebiyle her zaman alınamayabiliniyor. Genellikle alyans yüzükler yada düğün de takılan yüzüklerle bazı özel günlerde alınan yüzükler altından olabiliyor. Bunun dışında her mevsim değişen modayla paralel olarak değişen gardıropta ki yeni giysiler için gümüş yüzükler tercih edilmektedir.

bayan-gümüş-yüzüklerBayan gümüş yüzüklerinin fiyatlarının altın yüzülere göre uygunluğu alım gücünü yükseltmektedir. Ayrıca bayan gümüş yüzüklerin modelleri de altın yüzük modellerinin aynısıdır. Hatta çeşitlilik olarak bayan gümüş yüzüklerinin daha çok çeşitte üretildiğini belirtebiliriz. Taşlı, taşsız, sıra taşlı, motifli, desenli, iki yönlü vb… bir çok bayan gümüş yüzüklerin modelleri özel olarak tasarlanarak üretilmektedir.

Bayan gümüş yüzükler hem kaliteli hem şık hem de uygun fiyatlı olduğu için ayrıca değişen ve gelişen modaya uygun tarzda modelleri üretildiği için bayanların vazgeçemedikleri ve beğenerek kullandıkları aksesuarlar arasındadırlar.