Arifan Yayınları

By | 23 Aralık 2014

arifan-yayınlarıArifan Yayınları dini içerikli kitap ve eserlerin satışının yapıldığı sektöründe liderler arasında sayılabilecek bir yayınevidir. Mahmut Hoca Efendi ve Cübbeli Ahmet hoca efendiye yakınlığı ile bilinen bir yayınevidir.

Arifan Yayınlarının amacı ve misyonu İslamiyete en doğru biçimde hizmet etmek ve müslümanlara doğru yazılmış eserleri iletmektir.

Arifan Yayınları bir çok yazar ve hocanın eserlerini yayınlamaktadır. Kuran ve Yasin kitapları başta olmakla birlikte tasavvuf, kültür, dua kitapları, dini eğitim ve öğretim kitapları, siyer, fıkıh, çocuk kitapları, islam tarihi kitapları, hadis kitapları, islam alimlerinin ve önemli şahsiyetlerin arifan-yayınları-biyografi kitapları, cd-vcd-dvd’ler ve dergilerin yayınlanmasınada vesile olmaktadır.

Arifan Yayınlarının çıkarttığı Cübbeli Ahmet Hocanın kitapları en çok satan kitaplardandır. Özellikle Korunmuş Sır, Dualarım, Çörek Otu Mucizesi Ve Şifa Duaları, Namaz Kılmayanların İki Cihanda Başlarına Gelecek Belalar, Noel Tehlikesi, Her Bir Uzuv İçin Şifa Ayetleri kitapları ile Cübbeli Ahmet hoca Külliyatı  en çok satan ve okunan kitaplar arasında gelmektedir.

Arifan Yayınlarının dini içerikli kitapların online satış adresi olan ihvan.com.tr de de bulabilirsiniz. Ayrıca Arifan Yayınlarının kitaplarını ihvan.com.tr sitesinden taksitli ödeme seçenekleri ile ve kapıda ödeme seçenekleri ile kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.