Arifan Dergisi Cübbeli Ahmet Hoca Büyü

By | 9 Nisan 2015

Cübbeli Ahmet Hoca müslümanların dini konularda bilgisine ihtiyacı olan her konuda kitap hazırlamıştır. Bu kitaplar her müslümanın adeta elinin altında dini bir rehber niteliği taşımaktadırlar. Tabi ki Cübbeli Ahmet hocamız sadece helal dairesi içinde harama bulaşmadan, haramı övmeden, harama yönlendirmeden kitaplarını yazmakta kitaplarının konularını bu yönde seçmektedir.

arifan-dergisi-cübbeli-ahmet-hoca-büyüArifan Dergisi Cübbeli Ahmet Hoca Büyü konusunda kitap yazmamaktadır. Büyü dinimizce büyğk günahlardan sayıldığı için, bir cahiliye adeti olduğu ve islam dini indikten sonra haram kılındığı için Arifan Dergisi Cübbeli Ahmet Hoca Büyü konusundan kitaplarında sadece büyünün haram olması yönündde bahsetmiştir. Arifan Dergisi Cübbeli Ahmet Hoca Büyü yapanında yaptıranında inanında, büyüye yönlendireninde her iki cihanda büyük azaplar göreceğini gerek kitaplarında gerekse sohbetlerinde vaazlarında devamlı anlatmaktadır.

arifan-dergisi-cübbeli-ahmet-hoca-büyü-Cübbeli Ahmet hoca her hangi bir sıkıntısı olan kişinin şifasının dualarda, Kuran-ı Kerim’de bulunduğunu dile getirerek müslümanları büyüden uzak durup bilinçlenip bu duaları öğrenmeye yönlendirmektedir.

Arifan Dergisi Cübbeli Ahmet Hoca Büyünün yok olduğunu tabiki de iddea etmemekte Peygamber Efendimiz (sav)’e bile büyü yapıldığını, büyünün var olduğunu lakin büyüden korunabileceğini defalarca anlatmıştır.

Hatta Cübbeli Ahmet Hocamız bu tarz sıkıntılar yaşayanlar için ”Korunmuş Sır ” kitabını hazırlamış ve bu konuda da müslümanların yardımına koşmuştur.