Akıllı Seccade

By | 25 Eylül 2014

akıllıseccadeİslamın şartları olan kelime-i şahadet getirmek, ramazan aylarında oruç tutmak, malımızın zekatını vermek, maddi durumu iyi olan müslümanların hac ibadetini yerine getirmesi, namaz kılmaktır. İslamın şartları arasında olan namaz kılmak; diğer ibadetler gibi en önemli ibadetlerimizdendir. Namaz şüphesiz her müslümanın kulluk görevidir ve Allaha yönelişidir.

Erkek olsun bayan olsun her müslümanın ergenlik itibari ile namaz kılması gerekmektedir. Çevremizde bazılarımızın duymakta aşina olduğumuz; Namaz kılmak istiyorum, fakat namaz kılmasını bilmiyorum sözünü işitmişizdir. Gerek aile içerisinde çocuklarımızı namaz kılmaya teşvik etmek, namaz kılmasını öğrenmek isteyen genci, yaşlısı kısaca küçükten büyüğe namaz ibadetini öğrenmek isteyenlerimiz için; akıllı seccade ler büyük kurtarıcıdır.

akıllı seccade sayesinde namazı kılmamızın yanı sıra daha doğru namaz kılmayı ögrenmiş oluyoruz. akıllı seccade kullanımı da oldukça basittir, hiçbir kullanım zorluğu gerekrirmez. seccade ye yerleştirilmiş bir aparat sayesinde ve sesli komutlarla namaz ibadetimizi tamamlayabiliriz. Bu akıllı seccadelere www.ihvan.com.tr internet sitesinden uygun fiyatlarla temin ederek sipariş verebilirsiniz. Ya da www.ihvan.com.tr internet adresinin 0224 223 76 69 nolu telefon numarasindan da sipariş verebilirsiniz.