Akıllı Seccade Kanal 7

By | 28 Şubat 2015

Akıllı seccade namaz kılmayı 7 den 70’e her müslümana en kolay şekilde namaz kılmayı öğretmek amacı ile tasarlanmış önemli bir seccade çeşididir. Akıllı seccade namaz kılmayı öğretmenin yanında namaz kılmayı kulaktan öğrenenlere tam manası ile namaz kılmayı ve eksikleri gidermeyide öğretir. Ayrıca Akıllı seccade yanında gönderilen kulaklık aparatları sayesinde Akıllı seccade kullanıcıları namaz kılmayı öğrenmenin yanında namaz dualarını, namaz surelerini, namaz tesbihlerini, ezan okumayı, ezandan sonra okunan ezan duasını okumayıda en kolay şekilde öğrenebilirsiniz.

akıllı-seccade-kanal-7Akıllı seccade kanal 7 de başta olmak üzere bir çok televizyon kanalında reklamları yayınlanmakta ve satışı yapılmaktadır. Akıllı seccade kanal 7 reklamlarında akıllı seccadenin kaç parça üründen oluştuğu, akıllı seccadenin ne amaçla üretildiği, akıllı seccadeyi hangi yaş gruplarının kullanabileceği, akıllı seccadenin kullanım detayları, akıllı seccadeyi çalıştıran mekanizma ve akıllı seccade fiyatı tanıtılmaktadır.

akıllı-seccade-kanal-7-Akıllı seccade kanal 7 reklamları ile diğer kanalların reklamları ve online alış veriş sitelerin internet üzerinden yayımladığı tanıtım videoları ile tüm Türkiye‘de ve diğer yurt dışı ülkelerinde müslümanlar tarafından tanınmış, beğenilmiş, faydaları öğrenilmiş ve bunun sonucunda kullanılmaya başlanılmıştır.

Akıllı seccade kanal 7 de gösterilen modelini ve diğer bir çok modelini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir ve isterseniz hemen sipariş verip satın alabilirsiniz.