Akıllı Seccade En Ucuz

By | 24 Şubat 2015

Akıllı seccade yeni üretilen İslami eşyalardan birisidir. Akıllı seccade namazın dışında ki farzlarından biri olan İstikbal-i kıble farzı kolaylıkla yerine getirilebilsin diye geliştirilmiş bir üründür.

akıllı-seccade-en-ucuzİstikbal-i Kıble namazın farzlarından biridir anlamı ise namaz kılarren kıble olarak Kabe’ye dönmektir. İslamiyette  müslümanlar için kıble olarak Mekke şehrinde bulunan Kabe seçilmiştir.

Dünyanın dört bir yanından müslümanlar namaz kılarken namazın dışında ki kıbleye yönelme farzını yerine getirmek için pusula kullanmaktadır. Akıllı seccade de müslümanların kıbleleri olan Kabe’ye yönelmelerini kolaylaştırmak için üretilmiş bir seccade çeşididir.

akıllı-seccade-en-ucuz-Akıllı seccade normal seccade üzerine devamlı Kabe yönünü gösteren pusulanın monte edilmesi ile üretilmiştir.

Akıllı seccade müslümanlar nerde olursa olsun özellikle seyahat gibi durumlarda yaşadıkları yerlerden başka yerlere gittiklerinde kıbleyi kolaylıkla bulabilmelerini sağlamaktadır.

Akıllı seccade fiyat olarakta her bütçeye hitap edecek şekilde uygun fiyatlıdırlar. Akıllı seccade en ucuz fiyatlarından başlayarak en yüksek fiyatlara kadar bakıldığında çok ta fiyat farklılığı olmadığı göze çarpmaktadır. Akıllı seccade en ucuz fiyatla en yüksek fiyat arasında ki fiyat farklılıkları seccadenin üretildiği kumaşın kalitesinden kaynaklanmaktadır.

Akıllı seccade en ucuz fiyatlarla bulabileceğiniz online alış veriş mağazası www.ihvan.com.tr sitesidir. İhvan.com.tr mağazasından yapacağınız akıllı seccade en ucuz siparişinizi aynı zamanda kapıda ödeme ve taksitli ödeme seçenekleri ile yapabilirsiniz.