Ahmet Mahmut Ünlü Kitapları

By | 10 Ocak 2015

ahmet-mahmut-ünlü-kitapları-Ahmet Mahmut Ünlü hoca efendi ayrıca islami içerikli kitaplar hazırlayan bir yazardır. Ahmet Mahmut Ünlü Hoca İslamiyeti Ehli Sünnete göre yaşamak gerektiğini savunur. Bu düşüncesini hem Fatih’te ki külliyesin de hem de İstanbul dışında ki bütün sohbetlerinde dile getirmekte ve müslüman din kardeşlerinide bu şekilde yaşamaları için devamlı uyarmaktadır.

ahmet-mahmut-ünlü-kitaplarıAhmet Mahmut Ünlü kitaplarında da Ehli Sünnet bilincini yaymaya çalışmaktadır. Bunun dışında her ay çıkan hazırlanmasında yine Ahmet Mahmut Ünlü hocanın büyük emeği olan Lalegül dergisinde de Ehli sünnet yaşantısına özen gösterilmesi konuları devamlı yazılmaktadır.

Ahmet Mahmut Ünlü kitaplarını hazırlarken kaynaklarını özellikle Ayet, Hadis ve Ehli sünnetten almaktadır. Titiz bir çalışma ile hazırladığı Ahmet Mahmut Ünlü kitapları bu yüzden İslami açıdan güvenilir kaynaklar arasında sayılmaktadır.

Ahmet Mahmut Ünlü kitaplarını Lalegül çarşıdan bulabileceğiniz gibi aynı şekilde Ahmet Mahmut Ünlü kitaplarının hepsinin ve Lalegül dergisinin her yeni sayısının hemen temin edilebileceği www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden de kolaylıkla bulabilirsiniz. Ahmet Mahmut Ünlü kitaplarının hepsini kapıda ödeme kolaylığı ve hemen teslim hızlı kargo ayrıcalığı ile sipariş verebilirsiniz.