2015 Kutlu Doğum Haftası Ne Zaman ?

By | 5 Ocak 2015

2015-kutlu-dogum-haftası-ne-zaman-2015 kutlu doğum haftası ne zaman sorusunun yanıtı miladi  takvime göre kutlu doğum haftası kutlanıldığı için her yıl olduğu gibi 14 – 20 Nisan tarihleri arasıdır denilebilmektedir.

2015 kutlu doğum haftası ne zaman sorusu tarih olarak hiç bir zaman değişmez çünkü kutlu doğum haftası 14- 20 Nisan tarihlerinde sabitlenmiştir ve her yıl aynı tarihlerde kutlu doğum haftası kutlanılmaktadır.

Kutlu doğum haftası Diyanet Vakfı tarafından yapılan bir ön hazırlıkla ve Diyanet İşleri müdürlüğünün bu hazırlığı beğenip uygun bulması ile 1989 yılından bu yana kutlanılmaktadır. Günümüzde ise sadece Dşyanet İşlerinin etkinlikleri çerçevesinde değil M.E.B da dahil olmak üzere tüm kamu kurumlarının katılımlarıyla  kutlanmaktadır. Ayrıca özel kuruluşlarda Kutlu doğum haftası etkinliklerine destek vermektedir. Böylece kutlu doğum haftası geniş bir çerçevede farklı etkinlikler ile kutlanmaktadır.2015-kutlu-dogum-haftası-ne-zaman

2015 kutlu doğum haftası ne zaman sorusunun yanıtı hep aynı olsada nerede sorusu farklı cevaplarla cevaplanmaktadır. Kutlu doğum haftası yurt genelinde çok farklı mekanlarda etkinliği düzenleyenlerin bütçelerine en uygun yerlerde hazırlanan etkinliklerle kutlanmaktadır.

Etkinliğin yeri ne kadar farklı olsada kutlu doğum teması ve Peygambere olan özlemin anlatımı hep aynıdır.

Kutlu doğum haftası etkinliklerinizde dağıtabileceğinin her bütçeye uygun kutlu doğum hediyeliklerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilirsiniz.