2015 Haşema Modelleri

By | 20 Mart 2015

2015-haşema-modelleri-2015 yılının yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde giysi ve kıyafet tasarımcıları da artık yeni yaz sezonu kreasyonlarını hemen hemen tamamlamışlardır. Özellikle yaza özel sadece yaz aylarında giyilebilecek sezon süresi kısa olan mayo ve haşema tarzı kıyafetlerin hazırlıklarına tasarımcılar ayrı bir gayret sarf edip daha önce çalışmalarını bitirmeye özen göstermektedirler.

Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan deniz ve havuzlarda serinlemek aynı zamanda ayrı bir yaz sezonu modasının var olmasına da sebep olmuştur. Özellikle bayanlar her yerde ve her zaman olduğu gibi plaj ve havuzlarda da şıklıklarına ve güzel görünmelerine dikkat etmektediler. Bu sebeple gerek tesettürlü gerekse açık bayanlar plaj giysilerinde modayı yakından takip etmektedirler.

Tesettürlü giyinen bayanların plaj kıyafeti olarak tasarlanan haşema modaya uyma konusunda kendi kategorisinde bulunan mayolardan geri 2015-haşema-modellerikalmamaktadır. 2015 haşema modelleri yeni kreasyonlarda tamamen modern ve şık bayanların isteklerine uygun olarak çizilmiş, tasarlanmış ve hazırlanmıştır.

2015 haşema modellerinin genel özellikleri spor, sade görünümlü olduğu kadar şık, rahatlık ön plana çıkılmış, esnek kolay hareket etmeyi sağlayan ve vücut hatlarını öne çıkarmayacak şekilde dizayn edilmiştir.

2015 haşema modelleri renk olarak yaz mevsimine uygun ama aynı zamanda modaya da uygun olarak tasarımcılar tarafından uygulanmıştır.

2015 haşema modellerinin yeni kreasyonunu www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden inceleyebilir, her türlü sorunuz için canlı destek ekibinde ki bayan arkadaşlarla temasa geçebilirsiniz.