Monthly Archives: Kasım 2014

Rüyada Koç Görmek Ne Demek ?

Rüyada Koç Görmek Ne Demek ? Rüyada Koç görmek ne demektir? İnsanlar rüyalarında çok ilginç şeyler görebilir. Gün içerisinde yaşadıkları şeyler bilinç altımıza attığımız olaylar, kişiler, şekiller rüyamıza girebilir. Rüyanızda Koç gördüyseniz ve anlamını merak ediyorsanız aşağıda ki açıklamaları okuyabilirsiniz. Rûyâda koç görmek, şeref ve saygınlığa, itibara kavuşacağınıza işâretle tabir olunur.

Rüyada Kitap Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kitap Görmek Ne Demek ? Rüyada Kitap görmek neye işarettir? Bir insan rüyasında Kitap gördüğünde ne demek olduğunu islami rüya tabirlerine bakarak öğrenmelidir. Rüyalar insanlara uyarı niteliğinde olduğu gibi müjde niteliğinde de olabilir. Rüyada Kitap görmenin anlamı; Rûyâda görülen kitap, iyiye ve hayra işâ­rettir, şeklinde tabir olunur.

Rüyada Kiraz Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kiraz Görmek Ne Demek ? Rüyada Kiraz görmek ne demek? Rüyada Kiraz görmek hayra yorulmalı ve mümkünse kimseye anlatılmamalıdır. Rüyada Kiraz gören bir kişi öncelikle Kiraz görmenin neye işaret olduğunu güvenilir kaynaklardan öğrenmelidir. İşte rüyada Kiraz görmek islami yorumu; Rûyâda görülen kiraz, sağlık ve sıhhatle yorumlanır. Ruyada ağacından kiraz toplayıp yediğinizi görmek, evinize büyük… Read More »

Rüyada Kilit Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kilit Görmek Ne Demek ? Dini açıdan rüya yorumlarında Kilit görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık. Rüyada Kilit görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Kilit gördüyseniz anlamı şudur; Rûyâda kilit görülmesi, iyiye yorulur. İşlerin kolaylığına işaretle de tabir olunur. Rüyada kilit görmek, emin bir adama işarettir. Bir kilit açtığını… Read More »

Rüyada Kilim Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kilim Görmek Ne Demek ? İslami rüya tabirlerine göre Kilim görmenin anlamı nedir? Rüyada Kilim görmek dünyevi açıdan bildiğimiz anladığımız anlamları taşımayabilir. Gerçek hayatta kullanılan anlamlar rüyalar için geçerli olmayabilir. Özellikle rüyada Kilim görmenin anlamı şudur; Rûyâda görülen kilim, bol rızıkla tabir olunur. Kilim, giyilecek elbiselere de işârettir. Rüyada görülen kilim genellikle hayra yorulur.… Read More »

Rüyada Kiler Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kiler Görmek Ne Demek ? Rüyada Kiler görmek ne demektir? İnsanlar rüyalarında çok ilginç şeyler görebilir. Gün içerisinde yaşadıkları şeyler bilinç altımıza attığımız olaylar, kişiler, şekiller rüyamıza girebilir. Rüyanızda Kiler gördüyseniz ve anlamını merak ediyorsanız aşağıda ki açıklamaları okuyabilirsiniz. Rûyâda içi erzak dolu bir kiler görmek, tutumlu biriyle evleneceğinize ve dolayısıyla bolluk ve bereketli… Read More »

Rüyada Kile Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kile Görmek Ne Demek ? Rüyada Kile görmek neye işarettir? Bir insan rüyasında Kile gördüğünde ne demek olduğunu islami rüya tabirlerine bakarak öğrenmelidir. Rüyalar insanlara uyarı niteliğinde olduğu gibi müjde niteliğinde de olabilir. Rüyada Kile görmenin anlamı; Rûyâda kile görmek, rızkınızın artacağına işâretle tabir olunur. Kile, bol rızka işârettir. Rüyada buğday ölçeği olan kileyi… Read More »

Rüyada Kil Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kil Görmek Ne Demek ? Rüyada Kil görmek ne demek? Rüyada Kil görmek hayra yorulmalı ve mümkünse kimseye anlatılmamalıdır. Rüyada Kil gören bir kişi öncelikle Kil görmenin neye işaret olduğunu güvenilir kaynaklardan öğrenmelidir. İşte rüyada Kil görmek islami yorumu; Rûyâda görülen kil, üzüntü ve kedere işâretle yorumlanır. Kil, sıkıntıya düşeceğinize işârettir. Rüyada kil görmek… Read More »

Rüyada Kibrit Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kibrit Görmek Ne Demek ? Dini açıdan rüya yorumlarında Kibrit görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık. Rüyada Kibrit görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Kibrit gördüyseniz anlamı şudur; Rüyada kibrit görmek,yanıyor ise iyidir. Yanmıyorsa kederdir.Rüyada kibrit yakmak, sevinçli bir haberdir. Karanlıkta kibrit yakmak, nasihate ihtiyaç duyulduğunu ifade eder. Rûyâda kibrit… Read More »

Rüyada Kızıl Dut Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kızıl Dut Görmek Ne Demek ? İslami rüya tabirlerine göre Kızıl Dut görmenin anlamı nedir? Rüyada Kızıl Dut görmek dünyevi açıdan bildiğimiz anladığımız anlamları taşımayabilir. Gerçek hayatta kullanılan anlamlar rüyalar için geçerli olmayabilir. Özellikle rüyada Kızıl Dut görmenin anlamı şudur; Rüyada görülen kızıl dut, halkın malından ödünç verilen para gibidir. Kızıl dutun ağacı, para… Read More »