Monthly Archives: Kasım 2013

Cemiyet İçin Yasin Kitabı

Ülkemizde toplumumuz hediyeleşme konusunda çok hassas davranmaktadır.Gerek üzüntülerinde gerekse sevinçlerinde kendilerini yalnız bırakmayan sevdiklerine , dostlarına ikramda bulunmak toplumumuzun en önemli değerlerinden biridir. Hadiste; Kuran’ın Kalbi olarak belirtilen Yasin-i Şerif’te en çok tercih edilen cemiyet hediyeliklerinden biridir. Yasin cüzlerinin günümüzde  bol çeşit olması, Yasin’in bilgisayar yazısıyla ve renkli tecvitli hattıyla kolay okunuyor olması, Yasin kitaplarının… Read More »

Pardesüde Yeni Dönem….

Tesettür giyimin olmazsa olmazlarından olan pardesü özellikle  son yıllarda yeni bir moda akımıyla alışıla gelmiş kimliğinden farklı  bir tarzla bayanların beğenisini kazanmıştır… Hem klasik hemde modern tarzda üretilen pardesü modelleri gerek renk olarak gerekse kesim olarak her yaş ve tarza hitap ediyor… Özellikle Şık ve zarif bayanların tercih ettiği belden oturtmalı, aksesuar ayrıntılı,  moda renklerin… Read More »

İSLAMİ HEDİYELİK EŞYA

Bazen küçük şeyler büyük mutluluklara sebebiyet verebilir . ihvan.com.tr sitesinde bulabileceğiniz dini içerikli hediyelik eşyalar  sevdiklerinizi mutlu edecek ayrıntılara sahiptirler . Tablolar ve  biblolar ev aksesuarlarının vazgeçilmez parçalarından biridir. İster kendi dekorasyonlarımızda isterse sevdiklerimize alacağımız hediye olarak düşünebileceğimiz biblo ve tablo  seçeneği en iyi hediye alternatiflerinden birisidir. ihvan.com.tr sitesinden temin edebileceğiniz dini  içerikli, osmanlı motifli,… Read More »

Kalem Kuran

Hafız Kalem;  Kur’an-ı Kerim’i yavaş okuyan ve okuma esnasında telaffuz zorluğu çeken kişer, daha güzel okumak ve öğrenmek isteyen kişiler için çok faydalı olacak kolay kullanımı olan bir cihazdır. Çocuklarına Kur’an-ı Kerim öğretmek isteyen yada daha iyi Kur’an okumyı isteyen kişilerin, kolay kullanılabilen hafız kalem ile Kur’an okumayı kolayca öğrenebilir ve kıratınızı düzeltebilirsiniz. Kolay kullanım… Read More »

Tesettür Giyim Siteleri Kapalı Giyim

ENGÜZEL TESETTÜR GİYİM SİTELERİ &TESETTÜR GİYİM ONLİNE SATIŞ SİTELERİ Tesettür giyim sitelerinin önde gelen isimlerinden olan www.ihvan.com.tr, tesettür giyim online sistem üzerine ülkenin neresinden sipariş verirseniz verin ürünlerinizi evinize kadar getiriyor. Dünyanın birçok yerindeki Müslümanların özellikle takip ettiği www.ihvan.com.tr, Müslümanların tesetüür giyime dair ihtiyaçlarını karşılayan önden gelen isimlerden biridir. Sitede vermiş olduğunuz kişisel bilgileriniz ve… Read More »